Maak kennis met de locatie vmbo/mavo

Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Samenwerken met betrokken en gedreven collega’s. Een plek waar plezier, goed onderwijs verzorgen, jezelf ontwikkelen en staan voor vakmanschap elkaar versterken. Dát is onze locatie vmbo/mavo.

Over de locatie vmbo/mavo

N

Ruim 800 leerlingen

N

110 medewerkers

Sectordirecteur Peter Hoogendoorn over zijn locatie

“Werken op de locatie vmbo/mavo van CSG De Lage Waard betekent onderdeel zijn van een team gemotiveerde en betrokken mensen met oog voor de leerlingen en elkaar. Maar ook: jezelf ontwikkelen als persoon en professional. Dat doe je onder begeleiding. Als docent word je onderdeel van een vakgroep en je wordt gekoppeld aan een coach. Ook als je een ondersteunende functie bekleedt, kun je rekenen op ruimte voor ontwikkeling. Ontwikkeling en plezier gaan hand in hand op onze locatie. We organiseren regelmatig leuke activiteiten om het teamgevoel te versterken en elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten.”

Peter Hoogendoorn, sectordirecteur vmbo/mavo

 

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Ontdek hoe zij werken op deze locatie ervaren

“Ik was uitontwikkeld binnen het basisonderwijs en had een nieuwe uitdaging nodig. Die heb ik bij CSG De Lage Waard gevonden.”

Bekijk het verhaal van Egbert Vos, docent wiskunde op locatie vmbo/mavo

“Ik ga iedere dag fluitend naar m’n werk en ga fluitend weer naar huis. Ik had de stap van het bedrijfsleven naar het onderwijs 10 jaar eerder moeten zetten.”

Bekijk het verhaal van Arjan van Buren, docent techniek in opleiding

Bekijk een impressie van de locatie

Vacatures locatie vmbo/mavo

Op dit moment hebben we geen open vacatures maar dat betekent niet dat we geen plek hebben! Stuur ons een open sollicitatie.

Logo-csg_werken_bij_Lagewaard

Vragen of meer informatie?

Neem bij vragen of meer informatie over werken op deze locatie gerust contact op met sectordirecteur vmbo/mavo André Visser. Twijfel je? Ook dan horen we graag van je. We kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan een collega voor een gesprek of een uurtje meelopen. De deur staat altijd voor je open.