Maak kennis met de locatie vmbo/mavo

Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Samenwerken met betrokken en gedreven collega’s. Een plek waar plezier, goed onderwijs verzorgen, jezelf ontwikkelen en staan voor vakmanschap elkaar versterken. Dát is onze locatie vmbo/mavo.

Over de locatie vmbo/mavo

N

Ruim 800 leerlingen

N

110 medewerkers

Sectordirecteur André Visser over zijn locatie

We zijn een school waar je veel krijgt. We hebben oog voor onze medewerkers. Ruimte voor scholing en om jezelf te ontwikkelen, krijg je hier bijvoorbeeld volop. Net als de vrijheid om je eigen lessen in te delen, zolang dit maar bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast vinden we plezier – en dan bedoel ik zowel werkplezier als plezier met collega’s onderling – ontzettend belangrijk op deze locatie. Dat faciliteren we als werkgever ook. Prestatie en plezier gaan hier hand in hand.”

André Visser, sectordirecteur vmbo/mavo

 

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Ontdek hoe zij werken op deze locatie ervaren

“Ik was uitontwikkeld binnen het basisonderwijs en had een nieuwe uitdaging nodig. Die heb ik bij CSG De Lage Waard gevonden.”

Bekijk het verhaal van Egbert Vos, docent wiskunde op locatie vmbo/mavo

“Ik ga iedere dag fluitend naar m’n werk en ga fluitend weer naar huis. Ik had de stap van het bedrijfsleven naar het onderwijs 10 jaar eerder moeten zetten.”

Bekijk het verhaal van Arjan van Buren, docent techniek in opleiding
Logo-csg_werken_bij_Lagewaard

Vragen of meer informatie?

Neem bij vragen of meer informatie over werken op deze locatie gerust contact op met sectordirecteur vmbo/mavo André Visser. Twijfel je? Ook dan horen we graag van je. We kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan een collega voor een gesprek of een uurtje meelopen. De deur staat altijd voor je open.