Maak kennis met de locatie havo/vwo

Een plek met een prettige werksfeer. Een team gedreven collega’s die zich willen ontwikkelen en kwaliteit van onderwijs. Dát is onze locatie havo/vwo.

Over de locatie havo/vwo

N

Ruim 1100 leerlingen

N

130 medewerkers

N

27 havo klassen en 17 atheneum klassen

Sectordirecteur Herman Hofman over zijn locatie

“Op deze school krijg je de vrijheid om jezelf op jouw manier te ontplooien. Ontwikkeling van onze medewerkers en leerlingen vinden we ontzettend belangrijk. Net als de ontwikkeling van ons onderwijs. Daar krijg je als medewerker van deze locatie ook de ruimte voor. Natuurlijk is er tussen het harde werken door ruimte voor ontspanning en leuke dingen doen. Er hangt een goede, open sfeer op deze locatie.”

 

Herman Hofman, sectordirecteur locatie havo/vwo

 

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Ontdek hoe zij werken op deze locatie ervaren

“Als je jezelf wilt ontwikkelen, zijn er binnen CSG De Lage Waard genoeg mogelijkheden.”

Rolf Paauwe, docent godsdienst/maatschappijleer

“Wat begon als stage en een parttime baan is uitgegroeid tot een fulltimebaan als docent Frans en mentor van een brugklas.”

Julia Voogt, docent Frans

“Ik haal voldoening uit mijn werk doordat ik mezelf als professional blijf ontwikkelen en die kennis gebruik om bij te dragen aan de ontwikkeling van leerlingen.”

Joan Besseling, docent biologie
Logo-csg_werken_bij_Lagewaard

Vragen of meer informatie?

Neem bij vragen of meer informatie over werken op deze locatie gerust contact op met sectordirecteur havo/vwo Herman Hofman. Twijfel je? Ook dan horen we graag van je. We kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan een collega voor een gesprek of een uurtje meelopen. De deur staat altijd voor je open.